Đáp án đề thi năng lực tiếng Nhật JLPT N2 lần 1 năm 2015. 1. Đáp án phần từ vựng chữ hán JLPT N2 đợt 1 tháng 7 -2015: 2. Đáp án phần ngữ pháp JLPT N2 đợt 1 Tháng 7-2015: 3. Đáp án phần đọc hiểu JLPT N2 đợt 1 tháng 7-2015: 4. Đáp án phần nghe JLPT N2 đợt 1 tháng 7 -2015: 40km/h: Chọn đáp án 1; 80km/h: Chọn đáp án 1; 70km/h: Chọn đáp án 2; 50km/h: Chọn đáp án 3; 60km/h: Chọn đáp án 4; Khoảng cách an toàn trên đường cao tốc ( số giữa dòng): lấy tốc độ lớn nhất trừ 30; Xe công nông: 30km/h; Bằng lái dấu. B2 < hoặc = 9 chỗ; < 3,5 tấn: chọn đáp án 2 Đáp án đề thi Đại học tập môn Toán năm 2010 : jualkaosmuslim.com.vnCHÚC CÁC BẠN THI TỐT ! Đăng ký làm bài xích test năng lượng Đăng cam kết học tập thử trên Dạy Tốt Đăng ký học tập tại Dạy Tốt Đăng cam kết học thử: Học Mà Ckhá : Bài 15: Sự phát triển của từ vựng - Môn Ngữ văn - Lớp 9 - HOCMAI. bài 15: phát triển từ vựng i. kiến thức cần nhớ - Cùng với sự phát triển của xã hội, vốn từ của ngôn ngữ…. Chung kết Đường lên đỉnh Olympia: Thêm 2 câu hỏi lịch sử sai đáp án? Ets 2020, Reading and Writing 4 Q, Yonsei 3 Reading, Block 2 A2 Reading, Interaction 2, Dap A Reading Skills 4, U2 - Part 2 - Reading 2, Yonsei Reading, U1 - Part 2 - Reading 2.pdf, Qskill 4 Reading, Đáp Ets 2019 Reading, Đáp 2 Reading Cam 9 Test 9, Đáp 2 Và Đáp án Reading IELTS, On Target Reading, Path 1 Reading, Đư Thi Ielts Với EHOU.ONLINE, bạn sẽ quên đi những rắc rối học lại, thi lại do việc quên thời hạn làm bài. Chúng mình sẽ hỗ trợ bạn hoàn thành môn học 1 cách xuất sắc và là cánh tay hỗ trợ đắc lực trong toàn bộ quá trình theo học của bạn. LuIuEh. Cambridge IELTS 9 Test 1 Reading Passage 2 có thể được xem là một trong những bài tập khó nhằn với một số bạn đang muốn luyện phần thi Reading IELTS. Hãy cùng ISE giải đáp các câu hỏi của Reading Passage 2 nhé. 1. Phần thi Cambridge IELTS 9 Test 1 Reading Passage 2 là gì? Thông tin bộ sách Cambridge IELTS Tổng quan Cambridge IELTS 9 Test 1 Reading Passage 22. Đáp án và giải thích chi tiết cho Cambridge IELTS 9 Test 1 Reading Passage 2>>> Xem bài đọc và câu hỏi tại đây >> Xem bài đọc và câu hỏi tại đây bạn có thể đoán được ý chính của đoạn là về việc truyền tín hiệu qua sóng vô tuyến. Câu 17 Đáp án ii Appropriate responses to signals from other civilisations – Paragraph E Dịch nghĩa Phản ứng phù hợp với tín hiệu từ các nền văn minh khác. Keywords appropriate, responses, civilisations Giải thích Câu đầu của đoạn E cũng đã chỉ rõ ra nội dung của cả đoạn đó là “how we should react if we detect a signal from an alien civilisation” nghĩa là “cách chúng ta nên phản ứng nếu nhận được một tín hiệu từ nền văn minh ngoài vũ trụ” Một số cụm từ được paraqphrase react = response other = alien Câu 18 – 20 Short answers no more than 3 words and/or a number – Cambridge IELTS 9 Test 1 Reading Passage 2 Lưu ý Vì yêu cầu đề bài nên bạn chỉ được trả lời tối đa 3 từ và/hoặc một con số. Câu 18 What is the life expectancy of Earth? Dịch nghĩa Tuổi thọ của trái đất là bao nhiêu? Keywords life expectancy, Earth Đáp án several billion years Giải thích Ở đoạn A, dòng thứ 12, bài viết đã chỉ ra rằng “Since the lifetime of a planet like ours is several billion years,…” có “lifetime” = “life expectancy”, “a planet like ours” = “Earth” là những cặp từ được paraphrase lại ở câu hỏi nên đáp án là “vài tỷ năm”. Câu 19 What kind of signals from other intelligent civilisations are SETI scientists searching for? Dịch nghĩa Các nhà khoa học SETI đang tìm kiếm loại tín hiệu nào từ các nền văn minh khác? Keywords signals, civilisations, scientists Đáp án radio waves/signal Giải thích ở đoạn D đã được phân tích ở bài trên thì các nhà khoa học SETI đang tìm kiếm tín hiệu vô tuyến từ các hành tinh khác. Dòng số 5-6 có viết “and so all searches to date have concentrated on looking for radio waves in this frequency.” Câu 20 How many stars are the world’s most powerful radio telescopes searching? Dịch nghĩa Kính viễn vọng vô tuyến mạnh nhất thế giới đang tìm kiếm bao nhiêu ngôi sao? Keywords how many, stars, searching, radio telescopes Đáp án 1000 stars Giải thích Đoạn D, dòng 13-15 đã chỉ ra “One part is a targeted search using the world’s largest radio telescopes, the American-operated telescope in Arecibo, Puerto Rico and the French telescope in Nancy in France. This part of the project is searching the nearest 1000 likely stars . . ..” Một số cụm từ được paraphrase the world’s largest radio telescopes = the world’s most powerful radio telescopes Câu 21 – 26 Yes, No, Not Given – Cambridge IELTS 9 Test 1 Reading Passage 2 Câu 21 Alien civilisations may be able to help the human race to overcome serious problems. Dịch nghĩa Các nền văn minh ngoài hành tinh có thể giúp loài người vượt qua những vấn đề nghiêm trọng. Keywords alien, help, overcome, problems Đáp án Yes Giải thích Ở cuối đoạn A, dòng 16-18, “It it even possible that the older civilisation may pass on the benefits of their experience in dealing with threats to survival such as nuclear war and global pollution, and other threats that we haven’t yet discovered.” Tức là những nền văn minh này có thể truyền đạt kinh nghiệm giải quyết các vấn đề nghiêm trọng về sự tồn vong. Một số cụm từ được paraphrase may pass on the benefits of their experience = may be able to help threats to survival = serious problems dealing = overcome Câu 22 SETI scientists are trying to find a life form that resembles humans in many ways. Dịch nghĩa Các nhà khoa học của SETI đang cố gắng tìm kiếm một dạng sống giống con người về nhiều mặt. Keywords trying to find, life form, resembles humans Đáp án Yes Giải thích Ở đoạn B, dòng 5-6, “Second, we make a very conservative assumption that we are looking for a life form that is pretty well like us, since if it differs radically from us we may well not recognise it as a form” nghĩa là những nhà khoa học đã khẳng định rằng họ sẽ tìm kiếm những dạng sống giống con người. Một số cụm từ được paraphrase try to find = looking for like = resembles pretty well = in many ways Câu 23 The Americans and Australians have co-operated on joint research projects. Dịch nghĩa Người Mỹ và người Úc đã hợp tác trong các dự án nghiên cứu chung. Keywords Americans, Australians, co-operated, joint research projects Đáp án Not Given Giải thích Bạn có thể tìm thấy “the Americans” và “the Australians” ở đoạn D. Nhưng cả đoạn không có thông tin nào về liệu 2 quốc gia này có hợp tác trong một dự án chung hay không. Câu 24 So far SETI scientists have picked up radio signals from several stars. Dịch nghĩa ​​Cho đến nay, các nhà khoa học SETI đã thu được tín hiệu vô tuyến từ một số ngôi sao. Keywords picked up, signals, several stars Đáp án No Giải thích Ở đoạn D, dòng 8-9, “Until now, there have not been any detections from the few hundred stars which have been searched.” nghĩa là người ta đã không phát hiện ra bất kỳ điều gì từ những ngôi sao được tìm kiếm” => Trái ngược với câu hỏi nên đáp án là “No” Câu 25 The NASA project attracted criticism from some members of Congress. Dịch nghĩa Dự án của NASA đã thu hút sự chỉ trích từ một số thành viên của Quốc hội. Keywords NASA projects, criticism, Congress Đáp án Not Given Giải thích Cả 2 đối tượng “NASA” và “member of Congress” đều xuất hiện ở đoạn D, tuy nhiên lại không hề có thông tin gì về việc ai chỉ trích ai. Câu 26 If a signal from outer space is received, it will be important to respond promptly. Dịch nghĩa Nếu nhận được tín hiệu từ ngoài vũ trụ, điều quan trọng là phải phản hồi kịp thời. Keywords signal, outer space, respond promptly Đáp án No Giải thích Ở dòng thứ 2 của đoạn E, “Everybody agrees that we should not reply immediately.” Ở đây, “reply immediately” = “respond promptly”, trước động từ có “not” tức là bài đọc đang phủ định lại câu hỏi => đáp án là “No” Kết luận Cambridge IELTS 9 Test 1 Reading Passage 2 là một bài đọc có độ khó tương đối với chủ đề không quá quen thuộc với những bạn luyện thi. Từ vựng trong bài cũng có thể xem là nâng cao khi có nhiều từ paraphrase rất lắt léo, tuy vậy thì đây vẫn là một cơ hội tốt để các bạn có thể luyện tập khả năng đọc hiểu của mình. Hãy tiếp tục theo dõi series những bài viết giải đề cùng ISE để vượt qua các phần thi khác ngoài Cambridge IELTS 9 Test 1 Reading Passage 2 nữa nhé. Bạn có thể liên hệ ISE để đăng ký tư vấn lộ trình học IELTS phù hợp tại Chi nhánh 1 02 Nguyễn Huy Lượng,Phường 14, Quận Bình Thạnh, Chi nhánh 2 393 Điện Biên Phủ,Phường 4, Quận 3, Hotline +84 898 898 646 Facebook Website Oxbridge English IELTS School Bangkok กรุงเทพ – Study IELTS Listening, Reading, Writing Task 1, Writing Task 2 and Speaking in ThailandAbout Oxbridge English IELTS Study IELTS With Us IELTS FAQ Oxbridge English Facebook IELTS Tips IELTS Questions กรุงเทพ Bangkok IELTS Listening IELTS Reading IELTS Writing Task 1 IELTS Writing Task 2 IELTS Speaking March 17, 2014 Here are the answers to the test we posted last week Leave a Reply Enter your comment here... Fill in your details below or click an icon to log in Email required Address never made public Name required Website You are commenting using your account. Log Out / Change You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change Cancel Connecting to %s Notify me of new comments via email. Notify me of new posts via email. IELTS Speaking A Model Answer Wednesday’s IELTS Vocabulary of the Week! Cambridge IELTS 9 Academic Reading Test 1 Answer Key Book 9 Reading Test 1 answers Reading Passage - 1 William Henry Perkin Answer keys for William Henry Perkin reading passage FalseNot GivenFalseTrueNot GivenTrueNot Giventhe/only richCommercial possibilitiesMauvewas/isRobert Pullarin FranceMalariais Reading passage 2- Is there anybody out there? Answer keys for Is there anybody out there? reading passage 14. iv15. vii16. i17. ii18. Several billion years19. Radiowaves/ signals20. 1000stars21. Yes22. Yes23. Not Given24. No25. Not Given26. No Reading passage 3- The history of the tortoise Answer keys for The history of the tortoise reading passage 27. Plants28. In either order; Both requiredBreathing Reproduction29. Gills30. Dolphins31. Not Given32. False33. True34. 3 Measurements35. triangular graph36. Cluster37. Amphibious38. Half way39. Dry-land tortoises40. D Note The above content is copyrighted by Cambridge University Press and Cambridge English Language Assessment. We posted this content at the request of IELTS students. This IELTS Reading post focuses on all the solutions for IELTS Cambridge 9 Test 1 Reading Passage 1 which is entitled William Henry Perkin’. This is an aimed post for candidates who have major problems in finding Reading Answers. This post can guide you the best to comprehend every Reading answer without much difficulty. Tracing IELTS Reading answers is a slow process and I sincerely hope this post can assist you in your IELTS Reading preparation. IELTS Cambridge 9 Test 1 AC Reading Module Reading Passage 1 Title of the passage William Henry Perkin Questions 1-7 In this type of question, candidates are asked to find out whether The statement in the question agrees with the information in the passage – TRUE The statement in the question contradicts the information in the passage – FALSE If there is no information on this – NOT GIVEN [For this type of question, you can divide each statement into three independent pieces and make your way through with the answer.] Question 1 Michael Faraday was the first person to recognise Perkin’s ability as a student of chemistry. Keywords for the question Michael Faraday, first person, recognise, Perkin’s ability, student of chemistry, Take a look at paragraph no. 2 where the writer mentions, “His talent and devotion to the subject were perceived by his teacher at the City of London school Thomas Hall….”. This line suggests the fact that it was Thomas Hall, and not Michael Faraday, who first recognised the talent of Perkin in Chemistry. He also advised Perkin to attend the lectures given by Faraday. So, the answer is FALSE Question 2 Michael Faraday suggested Perkin should enroll in the Royal College of Chemistry. Keywords for the question Michael Faraday, should enroll, Royal College of Chemistry At the end of paragraph no. 2, we find the information that Perkin was able to enroll in the Royal College of Chemistry, but there is no mention of the person who suggested Perkin to admit in the college. So, the answer is NOT GIVEN Question 3 Perkin employed August Wilhelm Hofmann as his assistant. Keywords for the question employed, Hofmann, assistant, In paragraph no. 3, in lines 1-7, the writer mentions, ““At the time of Perkin’s enrolment, the Royal College of Chemistry was headed by the noted German chemist August Wilhelm Hofmann. Perkin’s scientific gifts soon caught Hofmann’s attention and, within two years, he became Hofmann’s youngest assistant.” This means Perkin did not employ Hofmann, rather Hofmann employed Perkin as his assistant. So, the answer is FALSE Question 4 Perkin was still young when he made the discovery that made him rich and famous. Keywords for the question still young, discovery, made him rich and famous, Take a look at the end of paragraph no. 3. The writer says here, “Perkin’s scientific gifts soon caught Hofmann’s attention and, within two years, he became Hofmann’s youngest assistant. Not long after that, Perkin made the scientific breakthrough that would bring him both fame and fortune.” Here, fame = famous, fortune = rich, scientific breakthrough = discovery, So, these lines suggest that Perkin was still young when he made the discovery. So, the answer is TRUE Question 5 The trees from which quinine is derived grow only in South America. Keywords for the question quinine, derived, grow, only in South America Paragraph no. 4 talks about the medicine quinine and its tree which is cinchona tree’ which originates in South America. But, there is no information which suggest that this tree only grows in this part of the world only. So, the answer is NOT GIVEN Question 6 Perkin hoped to manufacture a drug from a coal tar waste product. Keywords for the question hoped, manufacture, drug, coal tar waste, In paragraph no. 5, in lines 4-7, the author says, “.. . .. He Perkin was attempting to manufacture quinine from aniline, an inexpensive and readily available coal tar waste product.” Here, attempted = hoped, quinine = a drug for the treatment of malaria. So, the answer is TRUE Question 7 Perkin was inspired by the discoveries of the famous scientist Louis Pasteur. Keywords for the question inspired by, Louis Pasteur At the end of paragraph no. 5 we find a quote from the world-famous scientist Louis Pasteur. But there is no mention of any inspiration received by Perkin from the discoveries of Louis Pasteur. So, the answer is NOT GIVEN Questions 8-13 Short answer to open questions NO MORE THAN TWO WORDS [In this kind of question candidates have to answer some questions, only with some conditions like NO MORE THAN THREE/TWO WORDS and/or A NUMBER or, ONE WORD ONLY. Each question has keywords that will lead to the answer. This question type generally follows a sequence.] Question 8 Before Perkin’s discovery, with what group in society was the colour purple associated? Keywords for the question before, Perkin’s discovery, what group, purple associated, In paragraph no. 6, the writer argues in lines 6-9, “Indeed, the purple colour extracted from a snail was once so costly that in society at the time, only the rich could afford it.” The lines suggest that before the discovery made by Perkin, the colour purple was associated with the rich. So, the answer is the rich Question 9 What potential did Perkin immediately understand that his new dye had? Keywords for the question potential, new dye, immediately understand, At the end of paragraph no. 7, the writer states, “ .. . . But perhaps the most fascinating of all Perkin’s reactions to his find was his nearly instant recognition that the new dye had commercial possibilities.” This means that Perkin immediately understood that his new dye had the potential of being sold commercially. So, the answer is commercial possibilities Question 10 What was the name finally used to refer to the first colour Perkin invented? Keywords for the question finally, name, first colour If we closely look at paragraph no. 7, we can find that the purple colour that Perkin discovered became the world’s first synthetic dye. Later, in the very beginning of paragraph no. 8, the writer mentions, “Perkin originally named his dye Tyrian Purple, but it later became commonly known as mauve.” So, the final name of the purple colour was mauve. So, the answer is mauve Question 11 What was the name of the person Perkin consulted before setting up his own dye works? Keywords for the question name, person, Perkin consulted, In paragraph no. 8, we can find the name of the person with whom Perkin consulted about setting up his own dye works. “He Perkin asked advice of Scottish dye works owner Robert Pullar, who assured him that manufacturing the dye would be well worth it if the colour remained fast and the cost was relatively low.” So, the answer is Robert Pullar Question 12 In what country did Perkin’s newly invented colour first become fashionable? Keywords for the question country, fashionable, Take a close look at paragraph no. 9 where the writer says, “The company received a commercial boost from the Empress Eugénie of France, when she decided the new colour flattered her. Very soon, mauve was the necessary shade for all the fashionable ladies in that country.” So, the answer is France Question 13 According to the passage, which disease is now being targeted by researchers using synthetic dyes? Keywords for the question disease, researchers, using synthetic dyes, Take a look at the end of paragraph no. 10. “And, in what would have been particularly pleasing to Perkin, their current use is in the research for a vaccine against malaria.” So, the answer is malaria Click here for solutions to Cambridge 9 Test 1 Reading Passage 2

đáp án cam 9 test 1